Spring naar inhoud

Waarom?

Als je in zee gaat met de Boekaniers kies je voor jarenlange expertise. Elke Boekanier draait al heel lang mee in de mediawereld, waardoor ons netwerk en adressenboekje gevuld is met de beste namen uit de sector. Zo kunnen we speciaal voor jouw project het ideale team samenstellen.

Of het nu gaat om regisseurs, tekstschrijvers, cameramensen, klanktechnici, colorgraders, presentatoren of inleesstemmen, wij weten welke freelancers de beste in de business zijn voor een specifieke job. Wij kiezen steeds een team met alleen toppers.

En uiteraard niet onbelangrijk: als je kiest voor de Boekaniers hoef je niet je bankrekening te plunderen. Wij hebben geen grote kantoorgebouwen vol personeel die we moeten doorrekenen aan onze klanten. Wij hebben ook geen kantine met een pooltafel waar we op vrijdagavond gin-tonic drinken. Nope, wij komen als ware guerillastrijders uit de startblokken. Simpelweg de juiste mensen voor de juiste periode op de juiste plaats. Geen extra gedoe, geen extra kosten, gewoon een correcte prijs waar we allemaal blij van worden. 


Samen iets doen?