Spring naar inhoud

WIE?

Bert Blommen

Bert heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in de mediawereld. Hij werkte voor al de grote Vlaamse Tv-zenders achter de schermen van talloze televisieprogramma’s als redacteur, reporter, videomonteur en klanktechnicus. Ook schreef hij al copy van o.a.  Tv-trailers en radiospots. Al zullen sommigen hem misschien ook kennen als ‘die met zijn plaatjes in Iedereen Beroemd’. Alle fases van het productieproces heeft hij al van voor tot achter gezien, dus hij is de geknipte man om je mee op sleeptouw te nemen. 

bert@boekaniers.be

Wannes Vertommen

De Tv-zenders en productiehuizen weten het: als Wannes de klank van een productie onder handen heeft genomen klinkt het niet gewoon goed, maar super! Al meer dan 10 jaar passeert de klank van allerlei Tv-programma’s en reclamespots langs zijn mengtafel en software. Wannes staat altijd garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Hij kent de audio-wereld als zijn broekzak en lijkt soms sneller dan zijn schaduw op de hoogte te zijn van alle nieuwe audiofeatures. Maar hij kent ook als geen ander alle valkuilen én bijzonderheden die er nodig zijn om een audioproductie top te maken. 

wannes@boekaniers.be

Filip De Bot

Filip studeerde muziekproductie aan het Conservatorium van Gent en heeft meer dan 15 jaar ervaring als muziekproducer en audio engineer. Hij is eigenaar van ‘The Penthouse Studio’, opnamestudio te Heist-op-den-Berg. Een straffe muzikale kennis, oren voor detail, een streven naar perfectie en een creatief brein dragen bij tot het op poten zetten van de ideale sonic branding voor je onderneming.

filip@boekaniers.be


Samen iets doen?